Pszichoconcept – megoldás a lelki problémákra

Kicsit sincs mit csodálkozni azon, ha felpörgött századunk egyik negatív velejárója a különböző lelki betegségek, lelki problémák előtérbe kerülése. Ha akarjuk, ha nem, ez tény. Ilyenkor nagy segítség lehet a hasonló lelki problémákban jártas pszichiáter segítsége.
Melyek lehetnek ezek a problémák? Sajnos nem nehéz elképzelni, hogy a ma embere milyen lelki eredetű problémákkal küzd. Hogy csak néhányat említsünk: életvezetési nehézségek, párkapcsolati krízisek, szorongásos panaszok, pánik zavar, depresszió, személyiségzavarok, ezek a panaszok mind-mind súlyos következményekkel járhatnak. Ahhoz, hogy a pszichiáter tudjon nekünk segíteni, szükség van arra, hogy mi is bizalommal forduljunk felé.

Sem félni nem szabad, sem szorongani, sem szégyellni az esetleges depressziós, vagy egyéb zavarunkat.
Dr. Munkácsi Krisztina azon pszichiáterek közé tartozik, aki minden tekintetben igyekszik feloldani bennünk minden lelki eredetű problémát. A megoldást közösen találjuk meg, amiben a pszichiáter szakértelme, tapasztalata a mérvadó, mert mindenki problémájára van megoldás. Dr. Munkácsi Krisztina pszichiáter Budapesten rendel a Damjanich u. 47. alatt a VII. kerületben.

admin

Kövektező

Kedvezményes Generali lakásbiztosítás

hét feb 13 , 2012
A Generali lakásbiztosítás most páratlan lehetőséget kínál az új lakásbiztosítást kötő ügyfeleknek. Ebből is látszik, hogy a biztosítókban is megvan a hajlandóság a terhek könnyítésére és átvállalására. A Generali lakásbiztosítás most 25%-os kedvezményt nyújt az újonnan kötött lakásbiztosításra. Ráadásul a meglévő ügyfelek sem kerülnek hátrányba, mert rájuk is gondolt a […]