Vállalkozói mobilflotta

Mobilflotta
Mobilflotta

Minden vállalkozás azon dolgozik, hogy a lehető legköltséghatékonyabbá tegye az olyan fontos és természetesnek mondható kiadásokat, mint a mobilozás. Ma már elismerhetjük, hogy mobiltelefon költség nélkül nem lehet hatékony vállalkozást tervezni, hisz nem elég a vezetékes telefonálás, fontos, hogy a munkatársak és partnerek a munkaidő teljes része alatt elérhetőek legyenek. Ez pedig némely vállalkozás esetén nem mindig irodához kötöttséget jelent, ezért elengedhetetlen egy ideálisan betervezett költségeiben optimális mobiltelefonálási megoldás.

A mobilflotta a Klaszterház kínálatában olyan kedvezményes céges telefonálási lehetőséget biztosít, amivel a tagok egyszerűbben és költséghatékonyan kommunikálhatnak. A tagok kedvező percdíjakkal és kedvező árú készülékekkel is számolhatnak.

Mivel a Klaszterház tagjai által igényelt mobilflotta számláit a szolgáltató közvetlenül a tagvállalkozás nevére állítja ki, így az költségként le is írható, mivel a számlázás másodpercalapú nem kell tartani a túlszámlázástól sem. Az egyik legolcsóbb magyarországi telefonflotta alacsony percdíjait veheti igénybe az, aki most csatlakozik, mivel nincsenek felesleges internetes csomagok az előfizetéshez rendelve, így nem kell tartani a telefonadó plusz terheitől sem.

Nem utolsó sorban a Klaszterház mobil telefon flottán belüli kisvállalkozások egymás között díjmentesen telefonálhatnak, mindenféle korlátozottság és megkötés nélkül. Ezt azért is fontos kiemelni, mert általában a flották nagy részénél van perckorlát. Amennyiben a vállalkozása mégis elengedhetetlennek tartja az okos mobiltelefont, valamint a folyamatos internetkapcsolatot, ezekhez kifejezetten egyedi flottás mobilinternet csomagok igényelhetők.

A Klaszterház mobilflotta rendszeréhez csakis vállalkozások tudnak csatlakozni, magánszemély csak valamelyik vállalkozáson keresztül tud becsatlakozni.

admin

Kövektező

Hajbeültetés műtét helyi érzéstelenítéssel

sze Júl 31 , 2013
A hajbeültetés műtét alapvetően három szakaszra bontható. Első körben az átültetésre kerülő hajtüsző egységeket, graftokat veszik ki, ezt általában a hatékony és megbízható FUE (Follicular Unit Extraction) módszerrel végezik. A FUE módszer azt jelenti, hogy egyenkénti kihúzásos módszerrel történik a hajvétel. A hajvétel másik, speciális módja lehet, az ún. FUT […]