Kedvezményes Generali lakásbiztosítás

A Generali lakásbiztosítás most páratlan lehetőséget kínál az új lakásbiztosítást kötő ügyfeleknek. Ebből is látszik, hogy a biztosítókban is megvan a hajlandóság a terhek könnyítésére és átvállalására. A Generali lakásbiztosítás most 25%-os kedvezményt nyújt az újonnan kötött lakásbiztosításra. Ráadásul a meglévő ügyfelek sem kerülnek hátrányba, mert rájuk is gondolt a biztosító.
A Generali lakásbiztosítás most minden új biztosítás kötés esetén elengedi a negyedéves díjat.

A már meglévő ügyfelek is kedvezményben részesülnek, egy havi lakásbiztosítás díjat engednek el, meglévő biztosítás esetén, és ha egyéb folyamatos, legalább évi tíz ezer forint értékű biztosítást kötnek.
Mindazok számára tökéletes lehet, akik most akarnak először lakásbiztosítást kötni, hisz a biztosító feltett szándéka, hogy ezzel is a lakásbiztosítások számát növeljék. Ami nem meglepő, mert nemrég hatalmas változáson, és átalakuláson ment keresztül a lakásbiztosítás piac. A Generali lakásbiztosítás kedvezményét is ennek az átalakulásnak köszönhetjük, és annak, hogy az emberekben a szokásosnál is nagyobb hajlandóság mutatkozik lakásbiztosítás kötésre.

Comments are closed.