Speciális fólia autókhoz

Dekoratív autós fólia

Dekoratív autós fólia

Hazánkban már egyre jobban kezd elterjedni az autók üvegén vagy a teljes hosszában elhelyezett védőréteg. Ez a speciális réteg több előnnyel rendelkezik. A LLumar fólia képes komfortosabbá tenni az utazást, megvédeni az utasokat a kellemetlen nyári forróságtól és a járműnek is stílusos megjelenést biztosít. Ha Ön is szeretné igényesebbé tenni a járműt, akkor mindenképpen tanácsos személyre szabott ajánlatot kérni a llumar.hu weboldal szakembereitől.

A speciális fólia öngyógyuló felülettel rendelkező karosszériavédő modellben is igényelhető. Ha szeretné megvédeni az autót a kavicsok felverődésétől a mindennapi használat során, akkor ne hagyja ki a nagyszerű ajánlatokat! A fóliát akár olyan felületre is fel lehet helyezni, amelyiken már láthatóak a kisebb kövek nyomai, karcok, sérülések.

A fólia felhelyezése során, a szakemberek mindenre odafigyelnek, ami garantálja a tökéletes végeredményt. A fólia felhelyezése akkor lesz ideális, hogyha semmilyen légbuborék nem marad a védőréteg alatt. A LLumar termékek között bárki számára elérhető ez a remek minőségű termék.

A llumar.hu weboldal szakértői kereskedelmi épületek fóliázását is vállalják. Ahhoz, hogy az utazás a tömegközlekedési eszközökön is komfortosabb lehessen, érdemes az üvegeket fóliával ellátni. Speciális fólia több vállalkozástól is vásárolható. Az egyik lehet akár a llumar.hu weboldal, a másik pedig a folia.hu, ahonnan jó minőségű termékeket rendelhet. A különleges védőréteg akár bontás és szétszedés nélkül is felhelyezhető. A folia.hu weboldal szakműhelye maximális elégedettségi garanciával rendelkezik.

Ha olyan szolgáltatást választ, ahol az üveget teljes mértékben bevonják, akkor biztonság szempontjából sokkal nagyobb jelentőséggel fog bírni a védőréteg. Az autóüveg fólia minősége kifogástalan, ráadásul az autósoknak is nagyobb biztonságot nyújt. Tudta, hogy az üvegen elhelyezett vékony réteg nyáron is védelmet nyújt a forróság ellen? A speciális bevonatnak köszönhetően ugyanis, nem fognak az ablaküvegek felforrósodni.

Az üveg képes a napsugarakat egy pontba összpontosítani és pontosan emiatt fordul elő, hogy az autóban rendkívüli meleg, jobban mondva kánikula érezhető, amikor a vásárlás során a napra parkolja több percre is a gépjárműt. Azonban az ablaküvegeken lévő fólia a napsugarak igen nagy részét képes elnyelni. A fólia védelmet nyújt a betörés, a szilánkok és az UV-sugarak ellen is. A hő- és napvédelem az exkluzív megjelenés mellett, extra szolgáltatásnak számít. Védelmezze Ön is a járműt a fólia alkalmazásával!

Comments are closed.