RTL II, egyre közelebb az indulás!

RTL II

Október elsején megkezdi adását az RTL II csatorna, amely egy általános szórakoztató kábelcsatornaként mutatkozik és számos kiváló adással kápráztatja el majd a nézőket. Találkozhatunk az RTL-ből ismert adásokkal is, amelyek most átkerülnek az új csatornára, mint a Heti hetes és egyéb beszélgetős műsorok.

Emellett természetesen a filmek kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül, mert több telenovella színesíti a délelőttöket, majd a délutánok is a filmek bűvkörében telnek majd, megszínesítve egyéb saját készítésű műsorokkal, mint a Vacsoracsata. Együtt nevethetünk a Jóbarátokkal és az Al Bindy szerepében ismert Ed O’Neill új otthonába látogathatunk, ugyanis elkezdődik az Egy rém modern család.

Unatkozni nem fognak akik az új csatorna mellett döntenek, mert a cél mindenekelőtt a színvonalas szórakoztatás. Hazai szuperprodukciókat is láthatunk, Friderikusz Sándor vezetésével tovább harcolhatunk a 40 millióért, Máté Krisztina pedig újból Forró nyomon kutat és a humor nagyágyúi hétköznap sem pihennek.

forrás: RTL Klub

Comments are closed.