Mobiltelefonok az olcsóság határán

Mi emberek úgy vagyunk beállítva, hogy mindent a lehető legolcsóbban szeretnénk megvásárolni. Nincs ez másképp a mobiltelefonnal sem. Tény, hogy manapság már mobiltelefon nélkül lehetetlen elképzelni az életünket. Míg tíz évvel ezelőtt a mobiltelefonok valójában csak telefonálásra voltak képesek, addigra ma akár a személyi számítógépünket is bátran kiválthatja. A legtöbb mobiltelefonban mára már az alkalmazások tömkelegét rejtették. Ám, ezek az okos mobiltelefonok mindennek nevezhetők csak olcsónak nem. Így bizton állíthatjuk, még ma is lennének olyan emberek, fiatalok, tinik, akik csak sóvárogva néznék a boltok kirakataiban a méregdrága, és rendkívül okos mobiltelefonokat, de nem juthatnának hozzájuk.


A kínai olcsó mobilok megjelenésével rengeteg fiatal álma teljesülhetett. Olcsón rendelhet, közvetlenül a forgalmazótól minőségileg kifogástalan okos mobiltelefonokat. Ezekben a mobilokban számtalan plusz funkciót találunk, többek között a dual sim képességet. Azaz, két sim kártyát kezel egyszerre, két sim kártya online, két különböző mobil hálózaton.
Mindez csak a kezdet, mert a rengeteg új alkalmazás mellett, mint a Wifi, a GPS, a 3G és a qwerty billentyűzet nem ritka a három, vagy akár négy sim kártyát kezelő mobiltelefon sem! Ha a kínai mobiltelefon gyártókra bízzuk, akkor még ki tudja, meddig tágítják a határokat!

Comments are closed.