Presztízsértékű üzleti címen bérelhető iroda

Capital Square irodák

Capital Square irodák

Optimalizált munkakörülményekkel növelheti bevételét és költségeiből is hatékonyan lefaraghat. A Regus professzionális munkakörnyezetet biztosít, ahol rövid idő alatt sikeresen fejlesztheti vállalkozását. A Regus prémium kategóriás irodákat kínál rugalmas bérlési feltételekkel.Napról napra változtathat helyigényén nagyobb tőkeberuházás nélkül.

Budapest közkedvelt üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón található Capital Square irodaházban a Regus kínálta bérelhető irodák nagyobb elköteleződés nélkül elérhetőek. A Capital Square irodák nem csupán irodabérlést nyújtanak, hanem belépőt az üzleti élet elsőrangú szereplői közé. A Regus olyan üzleti környezetben kínál irodát, mely a külföldi partnerek és befektetők számára is kecsegtetően vonzóak lehetnek.

Egy Váci úti iroda presztízsértékű üzleti címet biztosít vállalkozása számára, melyet a Regus tálcán kínál Önnek. A Váci út a belváros egyik legforgalmasabb sugárútja, mely a Dunával párhuzamosan kb 12 km hosszan fekszik a Nyugati tértől egészen Budapest határáig. A sugárút köré a város leggyorsabban fejlődő gazdasági negyede épült, ameddig a szem ellát irodaházak nyúlnak az egekig.

Az „A” kategóriás épületek közül a Capital Square 2009 első felében készült el és a város legmodernebb városképformáló épületei közé sorolandó. A környezetbarát épületben egyedileg kialakítható irodák bérelhetőek, melyet a Regus rugalmas feltételekkel biztosít a vállalkozók számára.

A Regus rövid távra és alkalomszerűen bérelhető irodahelyiséget is biztosít, igény szerint az állandó irodákkal járó minden szükséges támogatással együtt. A Regus teljesen felszerelt, rugalmas munkakörnyezetet teremt irodaközpontjaiban, szakértői csapatának köszönhetően precíz adminisztratív támogatással.

Comments are closed.