A baktériumtrágya ár nagyon gyorsan megtérül

Megéri a baktériumtrágya az árát

Megéri a baktériumtrágya az árát

A növénytermesztés alapja maga a termőtalaj. A túlzásba vitt műtrágyázásnak köszönhetően a talajok minősége fokozatosan romlik. Sajnos magasnak mondható azoknak a gazdálkodóknak a száma, akik kellő körültekintés nélkül használják a földjeiket. A baktériumtrágya ár és a használatának a hozománya egyáltalán nem indokolja, hogy mellőzzék az alkalmazását. Sőt!

A baktériumtrágya használata mellett javul a növények tápanyagfelvevő képessé, és a talaj szerkezete. A föld morzsalékossá válik, jelentősen megnő a vízelvezető képessége, a csapadék könnyebben jut az alsó rétegekbe is. Mindezt a növények természetesen nagyobb terméshozammal hálálják meg. A Phylazonit Kft az általa forgalmazott baktériumtrágyának nem csak a gyártásában, hanem a kifejlesztésében is tevékenyen részt vesz.

A termékeit használó gazdákkal folyamatosan tartják a kapcsolatot. Tanácsadással segítik a gazdák munkáját, és szívesen veszik visszajelzéseiket, hiszen ezeket a termékfejlesztés során figyelembe tudják venni. A Phylazonit munkatársai figyelik a baktériumtrágya megtérülését is, amiről a honlapjukon bárki tájékozódhat.

A baktériumtrágya ár miatt azok, akik nem használtak még hasonló készítményt, a termelési költségek növekedését feltételezik. A növekvő terméshozam bőven kompenzálja a készítmények beszerzését, hisz a talaj szerkezete javul, a növények ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben. A baktériumtrágyáknak több fajtája is létezik. Talajoltásra és tarlóbontásra is használhatóak, így akár a műtrágya felhasználás is csökkenthető a használatuk mellett, és a munkagépek üzemanyag-fogyasztásán is érzékelhető a javulás.

Comments are closed.