A Közlekedési Múzeum nyitvatartás mindenkinek kedvez

Közlekedési Múzeum nyitvatartás

Közlekedési Múzeum nyitvatartás

A tömegközlekedés számos olyan gépjárművet igényelt a magyar története során, amelyeket ma már csak múzeumokban lehet megtekinteni. A budapesti Közlekedési Múzeum nyitvatartás nagyon rugalmas, ezért a nap szinte bármely pontján el lehet ide látogatni.

Sokak előszeretettel döntenek a Városi Tömegközlekedési Múzeum mellett. Ez a BKV Zrt. által üzemeltetett múzeum Szentendrén található. Az intézmény több, mint huszonöt éve nyitotta meg a kapuit, és öt kiállító teremmel és két bemutatócsarnokkal várja a látogatókat, melyek csakis egyedi darabokat kínálnak.

A nyitva tartást illetően tudni kell, hogy minden évben áprilistól októberig tart, és a belépő ára felnőtteknek egy vonaljegy, gyerekeknek és nyugdíjasoknak egy metrószakaszjegy árát jelenti. A kiállítás a tömegközlekedés szerelmeseinek egyértelműen pazar darabokat tartogat.

A kocsiszín csarnokában és a szabadtéri helyen egy színvonalas, egyedi darabokból álló jármű kiállítás található. Egykori HÉV gőzmozdonytól a Hungaroplan kísérleti villamosig rengeteg egyedi HÉV- és villamostípus, illetve egy pár teherkocsi látható. A Közlekedési Múzeum nyitvatartása mindenkinek kedvez.

Comments are closed.