Műanyag nyílászáró árak

A műanyag nyílászárók különfélék lehetnek, és az áraik is elég széles palettán vannak szétszórva, megtalálni köztük a legmegfelelőbbet nem könnyű. Épp azért nem könnyű, mert a cégünk által forgalmazott műanyag nyílászárók mind tökéletesebbnél tökéletesebbek. A magas hő –és hangszigetelési együtthatók miatt minden általunk forgalmazott műanyag nyílászáró messzemenően túlmutat korunk technológiáján. Ezt a tökéletes együtthatót az 5, vagy 6 kamrás szárny, és a tok különleges kialakítása adja.
A műanyag nyílászárókat kétféleképpen határozzuk meg, attól függően, hogy milyen gázzal töltött ablakokról van szó, és attól függően, milyen profilú. Az Argon és Kripton gázzal töltött műanyag nyílászárók lehetnek 5, vagy 6 kamrás profilszerkezetek.


Profilszerkezettől, formától, színtől függően többféle kivitelben ismerhetjük meg a műanyag nyílászárókat. Ilyen az alapmodellnek számító Aluplast Bázis, az Aluplast Standard, a kiváló ár és érték arányú ablak, az Aluplast Jubileumot, széles színválaszték jellemzi, az Aluplast Prémiumot formatervezett megjelenés, Aluplast Prémium Karát, stílus és design keveredése, és az Aluplast Energeto 85, a passzívház ideális műanyag nyílászárója.
A választék óriási, az ablakcsere feltétele mindenben adott!

Comments are closed.