Esküvői ruha az Aphrodite ruhaszalonból

Esküvői ruha

Esküvői ruha

Az esküvő kétség nélkül minden nő életének legszebb napja, erre még akkor is emlékezni fog, amikor az élet szürke hétköznapjai köszöntenek a házaséletre. Esküvő előtt a menyasszony izgatott, ideges és türelmetlen, ezt természetes állapota a nagy nap előtti készülődésnek. Hasonlóan az esküvői ruha kiválasztása egy stresszes folyamat, mert ezen a napon minden nő a legszebb szeretne lenni. Jó, ha ilyenkor egy olyan ruhaszalon áll a nők mellett, akik teljes odaadással viseltetnek a menyasszonyok kérése iránt. Az Aphrodite ruhaszalon 1990 óta foglalkozik alkalmi és esküvői ruha gyártásával, így az évek során felgyülemlett tapasztalatok a napjainkban esküvőre készülő ifjú pároknak igazán jól fog jönni.

Az esküvői ruha kultúrája Magyarországon leginkább a kölcsönzésben merül ki. A nők szívesebben bérelnek arra az egy napra esküvői ruhát, ritkábban varratnak, sőt sok esetben megtörténik, hogy webáruházból, képek alapján vásárolnak, aminek a vége sajnos legtöbbször a csalódottság, mert nem azt, nem olyan fazonban kapja meg a menyasszony, mint amire számított.

Az Aphrodite ruhaszalon több mint húsz éves tapasztalattal várja a menyasszonyokat, és ajánlja szebbnél szebb esküvői ruha darabjait, valamint a weboldalon néhány jó tanáccsal is ellátja a menyasszonyokat arra nézve, mi az, amit meg kell tenni akár kölcsönzésnél, akár varratásnál.

Mivel különböző alkatú nők vannak, ezért még a konfekcióméretűnek számító hölgy számára is ideális tanács, hogy az esküvői ruhát fel kell próbálni, és többek között nem a fénykép, hanem a valóság alapján kell dönteni. Már ez a két apróság is hozzájárul az esküvői ruha választás során a sok-sok kellemetlen pillanat elkerüléséhez.

Comments are closed.