Állatorvos –a kisállatoknak is kell a gondoskodás

Lőrinci Állatorvosi Rendelő

Lőrinci Állatorvosi Rendelő

Szerencsére ma már egyre több ember tart a nagyvárosokban is kisállatot. Egy kisállat tartása felelősséggel jár. A mondás szerint, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, ezt nyugodtan átírhatjuk arra, hogy, aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet! Az állattartás emberséget, megértést és jóságot kíván, mert kisállataink ránk vannak szorulva, cserébe mi végtelen és feltétel nélküli ragaszkodást és szeretetet kapunk.

A felelősségteljes állatgondozáshoz maximálisan hozzátartozik a kisállatok egészségének megőrzése, felügyelete és betegség esetén gyógyíttatása. Akinek „szívéhez nőtt” kutyusa vagy cicusa, általában megnézi milyen rendelő, milyen állatorvos fogja ellátni szeretett kedvencét. Ez teljesen természetes, főleg olyan helyen, ahol a kisállat maga is családtagnak számít.

Akinek ilyen jellegű dilemmája van, annak bátran tudjuk ajánlani a Lőrinci Állatorvosi Rendelő szolgáltatásait. A rendelő egyike az első olyan privát rendelőnek, amely több mint tíz éve várja kis betegeit. A 2000-ben épült állatorvosi rendelőt, a kor és az igények követelményeinek megfelelően 2008-ban bővíteni kellett, ekkor nyerte el végleges formáját. Az állatorvosi rendelő népszerűsége miatt újabb helyiségekben tudják fogadni és kezelni a kisállatokat.

A rendelő ma már három vizsgálóval várja betegeit, emellett egy modern felszereltségű műtővel és röntgen helyiséggel is rendelkezik.

Emellett újdonságnak számít, hogy az állatorvosi szolgáltatások mellett a Lőrinci Kutya –és Macska Kozmetika is várja a kisállatokat.

Elmondhatjuk, egy olyan komplexummá nőtte ki magát a Lőrinci Állatorvosi Rendelő, ahova a gazdik bátran behozhatják kedvenceiket, akkor is, ha gyógyulni és akkor is, ha szépülni szeretnének.

 

Comments are closed.