Utasbiztosítás kötés a legjobb döntés

Mikor utazni szeretnénk egy dolgot nem szabad elfelejteni, utasbiztosítás kötés nélkül nem indulhatunk el. Utasbiztosítás kötéssel egy olyan maximális biztonságot viszünk magunkkal, mindössze az utasbiztosítás kötvényen keresztül, amivel a világ bármely országába elindulhatunk.
Akár egy napos utazás esetén is van lehetőségünk utasbiztosítás kötésre, így a lehető legcsekélyebb esélyt adhatunk annak, hogy bármilyen baj, baleset, vagy anyagi kár nyomán egy idegen országba hátrányos helyzetbe kerüljünk.

Sokan kérdezhetik, miért van szükség utasbiztosítás kötésre, mikor az Európai Egészségügyi Kártyával (EEK) is sürgősségi ellátásba részesülhetünk külföldön is. Ez mind igaz, de tudni kell, hogy az EEK korántsem nyújt olyan biztonságot, mint egy utasbiztosítás. Utasbiztosítás kötésnél a legfontosabb hangsúlyt mindig a balesetbiztosításra fektetjük, mert egy esetleges külföldi kórházi kezelés akár több százezres, vagy milliós tétel is lehet.
Nem beszélve arról, hogy extrémsport biztosítás kötés esetén olyan káreseményekre is fedezetet biztosítunk magunknak, amit a biztosítás nélkül nem kaphatnánk meg. Sőt, extrémsport biztosítás kötéssel olyan balesetek utókezelésére is fedezetet kapunk, amit egyébként itthon a TB sem térítene meg.

Comments are closed.