Kötelező biztosítás kalkulátorok 2014-ben

Kötelező biztosítás kalkulátorok 2014-ben

Kötelező biztosítás kalkulátorok 2014-ben

A kötelező biztosítás az emberek számára nem egy választható opció, hanem minden autósnak kötelező. Ez valahol természetes elvárás is, hisz az ember folyamatosan törekszik a biztonságra, arra, hogy mindenki a lehető legteljesebben élvezze autóját, s mindezt a legnagyobb biztonságban.

2014-ben az év végi évfordulóval rendelkező autósok, hasonlóan a többi év gyakorlatához év végén intézhetik kötelező biztosításukat. Az év végi évforduló általában olyan fél millió autóst érint, a többinek év közben van a kötelező biztosítás évfordulója. A kötelező biztosítás kalkulátorok 2014-ben is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a számára legideálisabb biztosítást tudja megkötni. Ehhez azonban fontos tudni, hogy az autósoknak 2013.december 1-ig meg kell tenni írásban a kötelező biztosítás felmondását. Aki ezt elmulasztja további egy évig kénytelen a régi biztosítójánál maradni, ami meg lehet épp rosszul fogja érinteni az autóst, mivel könnyen megtörténhet, hogy a 2014-es évre egy magasabb díjú szerződéssel kell szembe nézni. Akik idejében – tehát 2013.december 1-ig – felmondják a szerződésüket aktuális kötelező biztosítójuknál, azok december 31-ig megköthetik új szerződésüket, az általuk választott tetszőleges biztosítónál.

A biztosítók a 2014-re aktuális díjakat november 1-től fogják idén is meghirdetni, innentől már lehet számolni a 2014-es biztosítással, és innentől lehet új kötelező biztosításokat kötni.

Mint minden évben ekkor is óriási lesz a választék, előre talán meg sem lehet jósolni, hogy a díjak miképp fognak alakulni, egy biztos, az ideálisan árazott kötelező biztosításhoz érdemes használnia kötelező biztosítás kalkulátort 2014-ben is.

Comments are closed.