Casco kalkulátor – miért félnek az autósok a casco-tól?

A casco kalkulátor használata viszonylag egyszerű, azok számára is elérhető, akik nem igazán a számítógép mellé termettek. A különböző alkuszok casco kalkulátorain keresztül otthonunk melegéből köthetünk gépjárművünkre biztosítást.

Ennek ellenére a casco kötések száma az évek előrehaladtával sem növekszik, sokkal inkább stagnál, vagy épp csökken. Azok kötnek leginkább casco biztosítást, s azok veszik is igénybe a casco biztosítás kalkulátort, akik új autót vásárolnak, s azt is banki hitelfedezettel teszik. Jellemző azonban, hogy ők is, amint lejár a finanszírozási időszak rendszerint felmondják a casco biztosítást.

Azok, akik mégis a casco biztosítás kalkulátorral kötnek biztosítást, ők vagy a kötelezővel együtt kötnek egy egyszerű, olcsó, csökkentett fedezetű és limitű casco biztosítást, vagy pedig az olcsó önálló cascot választják.

Ennek okát különböző gazdasági jelenségekben kereshetjük, mint az üzemanyagár folyamatos növekedése, vagy a gazdasági válság napjainkig tartó egyéb vonzata. Ám összességében azt kell mondanunk, hogy még egy olcsóbb, limitált casco biztosítás is jobb a semminél.

Comments are closed.