Webszerkesztő állás

Olyan webszerkesztőt keresünk, aki képes önállóan dolgozni, és el tudja látni egy keresőoptimalizálással foglalkozó cég több mint 100 weboldalának kezelését, frissítését, valamint az új projektek megépítését.

Követelményként elsősorban a wordpress rendszer alapos ismeretét tartjuk szem előtt, de ismernie kell legalább alapfokon a Drupal, és a Joomla rendszereket is. Továbbá minimális grafikai tudás és php programozás szükséges ahhoz, hogy az esetleges finomításokat a kész designon elvégezze. Számlaképesség, és romániai lakhely mindenképp előnyt jelent. Első sorban főállású webszerkesztőt keresünk, ám akinek fele annyi idejébe kerül a munkát elvégeznie, annak is szívesen várjuk jelentkezését.

Amennyiben valamelyik követelménynek úgy érzed kedves jelentkező, hogy nem teszel eleget, de érzel magadban annyi tudást, alkalmazkodó képességet, könnyen és gyorsan tanulsz, hogy a felkínált munkát el tudd látni: jelentkezz!

Jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, és motivációs levéllel várjuk a megadott elérhetőségen. Kérjük, írj néhány sort arról is, hogy a te szakmai fejlődésedet hogyan segítené az általunk felkínált munka, és mi az, amit a munkáltatódtól elvársz, és arra is kíváncsiak vagyunk, miért választottad épp ezt a pályát?

Comments are closed.