Német munka

Magabiztos német nyelvtudással olyan munkatársat keresünk, aki szívesen dolgozna az online keresőoptimalizálás, linképítés (SEO) területén. A német munka alatt értjük, a magyarról németre való fordítást, német linkszövegek írását, és azok regisztrálását linkkatalógusokba. A német munka kapcsán minden segítséget, oktatást megadunk magyar nyelven, de fontosnak tartjuk, hogy a munkatárs legalább egy hónap elteltével önállóan is tudjon dolgozni. A német munka kapcsolattartási formája: e-mail és skype, valamint GTalk.

A német nyelvtudás mellett minimális elvárásaink is vannak a német munka kapcsán:

–          számítógép ismeret: skype, e-mail, Office, Google dokumentumok, Google Talk, Google kereső hibátlan használata.

–          internetes ismeret: néhány alapvető internetes fogalom ismerete, mint a browser, url, domain, aldomain, link fogalmának jelentése.

–          gyorsgépelés, ami azt jelenti, hogy az eredményes munkához elengedhetetlen az elfogadható gépelési sebesség (min. 180-200 leütés/perc).

A német munka olyan hosszú távú munkakapcsolatot biztosít a megfelelő jelölt és cégünk között, akinek a német nyelv minden napi használata mellett, motiváló anyagi juttatás is társul. Épp ezért a német munka ideális jelöltje az, akit a teljesítményarányos bérezés a minőségi, és gyors munkavégzésre ösztönöz.

A német munkára jelentkezni a keresőoptimalizálás(link) oldalon lévő emailes elérhetőségeken.

Comments are closed.